tisdag 15 januari 2008

Bilder på schlagerjokrarna

I dag presenterades årets jokrar i Melodifestivalen. I Radiohuset i Stockholm var det fullt pådrag. Runt 70 journalister samlade.
Kvällsisarna och GP hade redan före knäckt de tävlande. Carola lade dessutom i morse ut en bekräftelse på sin hemsida. Några timmar senare togs den bort.
Hon får ju inte avslöja något i förväg. Nu är hon Carola och är kvar i tävlingen för annars hade vem som helst blivit diskad av tilltaget.

Eskobar gör en The Ark - etablerat rockband i schlagern. Här intervjuas de av Sydsvenskans reporter. Eskobar är underbara i lagom dos men rätt gråa och trista. Går bort.

Niklas Strömstedt har varit med som upphovsmakare två gånger tidigare men debuterar nu som artist. Här i samspråk med Aftonbladets Tobbe Ek.

TT Spektras Daniel Åberg pratar med hetaste jokrarna Andreas Johnson och Carola Häggkvist. Kaos som vanligt när Carola dyker upp. Jag som ska jobba på deltävlingen i Västerås vet vad som väntar, full Carolabevakning. Allt kommer att Carolavinklas.

Sveriges Radio tar ett snack med 15-åringen Amy Diamond som fyller 16 i april och därmed har åldern inne för deltagande i Melodifestivalen.