onsdag 1 april 2009

Sminkösen flyttar in

Det putsades och fejades in i det sista. När vi intervjuade och fotade Carina Berg i dag fanns en närgången följeslagare med. En sminkös som under hela vår session var där och sminkade, rättade till håret, drog i tröjan och bevakade varje klick och pose med att vara där och korrigera.
Undrar hur mycket tillrättalagt "Berg flyttar in" i TV4 är. Säsongstarten på fredag hemma hos Pernilla Wahlgren lovar gott men mycket är förrepeterat. Visserligen snyggt.
Fyrabarnsmamman visar upp sitt stora hem och avslöjar att hon nobbat en autograf åt en ung Jessica Andersson. I ett kort inslag får man se hur Jessica hämnas på en vodoodocka genom att sticka nålar i den. I nästa sekund tillbaka hos Pernilla får man se hur hon säger aj.
Och på slutet får man se hur Carina Bergs tankar om att Pernilla är i själva verket är en Barbiedocka visualiseras genom att taket på huset lyfts av en en gigantisk unge som greppar tag i Pernilla.
Ja, ni hör. Det är ändå bra gjort. Otroligt snyggt redigerat och jag måste säga ett mycket underhållande första avsnitt av "Berg flyttar in".
Ser fram mot när hon senare under våren våldgästar Runar Sögaard, Marcus Schenkenberg, Lill-Babs och Glenn Hysén.