onsdag 23 februari 2011

Ingen vinnare i Malmö?

I Malmö har den samlade pressen i kväll fått höra helgens tävlande i Melodifestivalen. Expressens Anders Nunstedt är inte så impad. "Det hör inte till ovanligheterna att man hittar en slutvinnare under vecka fyra, men så här långt känns det som att det svajar".


Annars verkar rockräven Nicke Borg väcka intresse. Tobbe Ek på Aftonbladet skriver: "Den här starka refrängen kommer bli livsfarlig på lördag om gin tonic-publiken vill få något lite rockigare i finalen. Att det dessutom är en midtempoballad med distade elgitarrer lär tilltala publiken - och en höjning!? gör att till och med jag kapitulerar"
Schlagerprofilerna påpekar att "Nicke Borgs Takida-dänga är onekligen inte dålig. Garanterat bland de fyra som går vidare. Just nu känns den väldigt Globen".


DN:s Hanna Fahl gillar personligen Melody Club bäst. "Jag gillar ljudbilden mycket, och det är en rar låt som går fram omedelbart. De upprepar refrängmelodihooken och låttiteln genom, känns det som, mer än halva låten! Jag misstänker att de försökt tänka ”smart schlagerknep”, men å andra sidan, kan det bli tjatigt?".

Spännande. Känns som jag redan nu kan sammanfatta finalen i Globen att den kommer att stå mellan Danny och Eric Saade. Må bäste klubbpöjk vinna.